Zenészek vallanak saját félelmeikről - Civil Hírügynökség
kedd, augusztus 21, 2018
Civil Hírügynökség

Zenészek vallanak saját félelmeikről

2016-06-09 Hírfolyam, Kampány
batorPolo-160608

15 zenekar együtt a Bátor Táborért Félelmeink legyőzhetők. Ezt bizonyítja 15 híres zenész a Bátor Tábor nyári BehindTheClouds designpóló kampányában.

A Bátor Táborban a súlyosan beteg gyerekek legyőzik félelmeiket, megtanulják, hogy többre képesek, mint amit a betegség próbál elhitetni velük. Ez inspirált 15 sikeres zenekart arra, hogy valljanak saját félelmeikről, és az alapítvány mellé álljanak. A Bátor Tábor 15 éve hisz abban, hogy a felhők fölött mindig süt a nap. Ezt jelenti a kollekció neve.

Weiler Péter festőművész a bevállalós zenekarok (Wellhello, Punnany Massif, Halott Pénz, Quimby, Irie Maffia, Kiscsillag, Magashegyi Underground, Ganxsta Zolee, Anna and the Barbies, Rúzsa Magdi, Ivan & the Parazol, Vad Fruttik, Zagar, 30Y, Csík Zenekar) mindennapi küzdelmeiből grafikákat készített, melyeket pólókra nyomtattak. Az egyedi kollekciót június 9-én mutatják be.

A kampány különlegessége, hogy a hírességek nemcsak az arcukat adják egy civil kezdeményezéshez, hanem személyes történeteikkel egy közös alkotási folyamatban vettek részt a jó cél érdekében. Az elkészült alkotások valóban a zenekarokról szólnak, és ami még fontosabb: összekapcsolják a rajongókat egy jó üggyel.

A pólók eladásából származó bevétel teljes egésze a Bátor Tábort támogatja. A pólók megtalálhatók többek között 6 idei nyári fesztiválon is: a Fishing on Orfűn, az Evernessen, az EFOTT-on, a Szigeten, a Volton és a Strand Fesztiválon. Az eredeti képeket egy jótékonysági aukció keretében ősszel árverezik el.

Forrás: Bátor Tábor Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.