vasárnap, május 26, 2019
Civil Hírügynökség
Vodafonedigitalis-dij-181213

A Vodafone Magyarország Alapítvány a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével első alkalommal hirdeti meg Vodafone Digitális Díj című pályázatát.

15 millió forint összdíjazású , társadalmi célú technológiai díjat hirdet a Vodafone Magyarország Alapítvány. A pályázatokat három kategóriában várjuk:
• Digitális Gyerekek,
• Digitális Család és
• Digitális Társadalmi Szervezetek.

Azaz olyan pályázatokat várunk, melyek a fenti három társadalmi réteg valamelyikét támogatja, digitális megoldást adnak kihívásaikra. A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek és szervezetek egyaránt pályázhatnak.
A Vodafone Digitális Díjjal célunk, hogy mindennapi kihívásokkal küzdő társadalmi rétegeket (gyerekeket, családokat, nonprofit szervezeteket) kapcsoljunk össze olyan tehetséges innovátorokkal, akik digitális megoldásaikkal megkönnyítik azok életét, munkáját.

A Vodafone Alapítvány tevékenységének a fókuszában a családok, a gyerekek, és a nonprofit szervezetek támogatása és felzárkóztatása áll. Technológiai vállalatként a Vodafone felismerte, hogy a digitalizáció segítségével minden területen hatványozott fejlődést lehet elérni, ezért a Vodafone Digitális Díjjal olyan digitális megoldásokat keresünk, melyek a családok, a gyerekek vagy a nonprofit szervezetek mindennapi kihívásaira jelentenek választ.

Határidő: 2019. március 5.

Bővebben: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-a-tarsadalomert#digitalis-dij

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.