vasárnap, május 26, 2019
Civil Hírügynökség
palyazat-170201

Februárig várja a pályázatokat a Nemzetközi Visegrádi Alap a kis- és nagyösszegű, a Visegrád+, valamint a stratégiai támogatásaira. (Visegrad fund)

A Nemzetközi Visegrádi Alap közzétette a kis- és nagy összegű, a Visegrád+, valamint a stratégiai támogatásaira kiírt 2019-es első pályázatait.

A Visegrádi Pályázat (kis- és nagy összegű támogatások) keretében a Visegrádi Négyek országai közül legalább három szervezeteinek részvételével megvalósuló együttműködések támogathatók. A projektek legfeljebb 18 hónapig tarthatnak. A támogatott projekteknek a következő területek egyikét kell lefedniük: kultúra és közös identitás; oktatás és kapacitásbővítés; innováció, kutatás-fejlesztés, vállalkozói tevékenység; a demokratikus értékek és a média; közpolitika és intézményi partnerségek; regionális fejlesztés, környezetvédelem és idegenforgalom; társadalmi fejlődés.

A Visegrád+ program 18 hónapnál rövidebb együttműködési projekteket támogat a Visegrádi Négyek országai, valamint a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országai között. A program keretében a Visegrádi Pályázat prioritásainak egyikét lefedő projektek támogathatók.

A stratégiai program legalább 12, de legfeljebb 36 hónapig tartó projekteket támogat. A program 2019-es stratégiai prioritásai a következők: Brexit – hatásai a V4-re; okos megoldások az okos régiók számára; a V4 promóciója.
Pályázati határidő: 2019. február 1.

Bővebb információ:
Nemzetközi Visegrádi Alap ;
I: https://www.visegradfund.org/apply/grants/

 

Forrás: kultura.kreativeuropa.hu

Friss műsorok

Comments are closed.