szombat, február 23, 2019
Civil Hírügynökség

Vegyenek részt és regisztráljanak egy rendezvényt

meetAndCode-180713

A 2017-es start után második évébe lép a Meet and Code kezdeményezés. A gyermekeket és fiatalokat a holnap digitális világába bevezetendő, digitális és kódoló rendezvények széles választékát támogatjuk az EU Code Week folyamán, október 6. és 21. között. Legyen az akár IT workshop vagy robotprogramozás, netán olyan trendteremtő program, mint a mesterséges intelligencia vagy a Work 4.0, a nonprofit szervezetek 400 € támogatást nyerhetnek el rendezvényenként.

Önök nonprofit szervezet és programozási rendezvényt szeretnének rendezni a 8 és 24 év közötti fiatalok számára? Legyen szó akár egy műhelyről, hackathonról, vagy bármi más formátumról – a képzeletnek nincs határa. Van már egy ötletük? Akkor készen állnak a startra! Csak szervezetük bírósági kivonatára, valamint IBAN-jára és BIC-jére lesz szükség.

Az első lépés a nonprofit szervezet regisztrálása, és egy felhasználónév és jelszó megadása. Ez lehetővé teszi, hogy később újra be tudjon jelentkezni, és regisztrálni tudja a rendezvény(eke)t. A rendezvényötleteket a NIOK Alapítvány a pályázati feltételeknek megfelelően bírálja el, a szervezet képviselőjét e-mailben értesíti a támogatási döntésről.

Regisztráció (https://www.meet-and-code.org/hu/hu/register )

 

Forrás: meet-and-code.org/hu/

Friss műsorok

Comments are closed.