hétfő, július 22, 2019
Civil Hírügynökség

Vállvetve Apával

apaGyerekeivel-190617

A Tesco idén először csatlakozott a Férfiak Klubja „Vállvetve Apával” elnevezésű kezdeményezéséhez. Ennek köszönhetően hétfőn az áruházlánc férfi kollégái magukkal vihették az irodába gyermekeiket, életkortól függetlenül. Az apák napjára meghirdetett kezdeményezés célja, hogy a gyerekek megismerjék, mit csinál apa, mikor dolgozik és lássák a szülőt munka közben.

A gyermekek számára az elsődleges példaképek a szüleik. Büszkék minden cselekedetükre, a munkájukra, a legnagyobb élmény pedig számukra az, amikor együtt dolgozhatnak, főzhetnek vagy barkácsolhatnak. Külön öröm ez akkor, amikor az elfoglalt édesapjukkal tölthetnek együtt egy egész napot. Általában ez a hétvégék ajándéka, ám a Tesco úgy döntött, hogy az idei apák napját különlegesebbé teszi irodai munkatársai számára, és csatlakozott a Férfiak Klubja „Vállvetve Apával” programjához.

A második alkalommal meghirdetett kezdeményezés arra buzdította az apákat (és a munkaadókat), hogy apák napján vigyék magukkal gyerekeiket dolgozni, és tartsanak egy apás napot, ahol a gyermekek végig kísérhetik édesapjuk egy munkanapját. Részt vehettek velük az értekezleteken, ügyintézés közben, megvizsgálhatták a munkaeszközeiket, láthatták, hogyan beszél édesapjuk a kollégáival, beosztottjaival vagy a feletteseivel.

A Tesco számára fontos a munka és család egyensúlya. A kezdeményezéssel is ezt a törekvését kívánja támogatni és erősíteni az édesapák és gyermekeik közötti kapcsolódást egy élménnyel. Az együtt töltött időnél ugyanis nincs is szebb ajándék, a közös munkanap, a vállvetve elvégzett feladatok pedig fontos emléket jelentenek a gyermekek számára.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.