szerda, május 22, 2019
Civil Hírügynökség

Útjára indult a Jótékonysági Szeretetcsoki 2018 akció

szeretetcsoki-181107

Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok összefogásával.

Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak.
Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok “Szeretetcsoki” csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Értékes díjazás!
A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat a 2019. év január közepén 200.000. Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100.000. Ft díjazásban részesül, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 60.000. Ft díjazásban részesül.

A jótékonysági felhívás elérhető a www.szeretetcsoki.hu ( https://szeretetcsoki.hu/ ) oldalon, ahol osztályok, csoportok, gyermekek mellett az alapítvány várja cégek, közösségek, felnőtt jótevők közreműködését is.

Mátrix Közhasznú Alapítvány
Weboldal: www.matrixalapitvany.hu
Mesedoktorok: www.szeretetcsoki.hu

 

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.