hétfő, május 21, 2018
Civil Hírügynökség

Új konyhát keresünk!

foodNotBombs-171010

Sziasztok! Mint már tudjátok, sajnos júniusban el kellett hagynunk a bázisunkat, és új helyre kellett költöznünk. Nagyon sok ledolgozott óra és kimerítő hétvégék után, végre magunkénak tudhattuk a helyet, de ez most ismét változik és ebben kérjük a ti segítségeteket.

Sajnos ezt a konyhát is el kell hagynunk rajtunk kívül álló okok miatt, és ebben újra a Ti segítségeteket kérjük. Ha tudomásotok van olyan helyről, ahol tovább tudjuk folytatni a tevékenységünket, kérünk titeket ne tartsátok magatokban! Ha van olyan ismerősötök, aki esetleg tudna nekünk segíteni szóljatok nekik is.

Nagyon szépen kérünk mindenkit, hogy ezt a posztot osszátok, ahányan tudjátok, hogy minél több helyre eljusson.

Sajnos október 31-ig van időnk elköltözni, de bízunk magunkban és bennetek is, hogy ezt a helyzetet is át tudjuk hidalni, és hamarosan tudunk egy megoldást találni arra, hogy ne hagyjuk cserben az embereket, akik eljönnek az osztásainkra. Elsősorban a Boráros tér – Fővám tér tengelyen szeretnénk mozogni, de meghallgatunk minden információt. Ha esetleg csak arra tudnátok helyet, hogy raktározhassuk a milliónyi főzéshez használatos dolgunkat átmenetileg, azért is hálásak vagyunk!

Talán ennél fontosabb segítségkérésünk még nem volt, de most a működésünk a tét!
Amint meg tudunk valamit, és sikerül dűlőre jutni a helyzettel, értesítünk mindnyájótokat!
Előre is köszönjük mindenkinek, már egy megosztás is nagy segítség!

FNB Budapest

Hey everyone!
As you already know, we left our old base in June and we have had to move to another place. After we’d put uncountable work hours and exhausting weekends into the renovation of our new place, we finally started to belive that we have found our new home but the situation’s changed again.

Unfortunately we need to leave this kitchen and this place as well due to circumstances beyond our control – and so we ask your help again. If you are aware of a place where we could continue our activity, please tell us! If you know someone who might be willing to help us, please tell them as well.

Please share this post so it could reach a lot of people.

Unfortunately the date we need to move out is the 31st of October but we trust in ourselves and in You so we hope we can find a solution soon – so we don’t have to let down the people who show up on our distributions. Our main area where we would look for a place is around Boráros square-Fővám square but our ears are open to anything. If you would only know a temporary place, like a garage only to keep our tons of stuffs we need for cooking, we are also interested!

We already asked big favors in the past but maybe never as big as this one now, our existence is at risk!

As soon as we’ll get updated, as soon as we figure something out, we will let you know!
Thanks in advance for everyone, a share is also a big help.

FNB Budapest

https://www.facebook.com/foodnotbombsbudapest/photos/a.312970372077000.77154.162984633742242/1864851886888833/?type=3&theater

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.