kedd, október 23, 2018
Civil Hírügynökség

Új csoporttagok jelentkezését várjuk!

kozeletMozgSer-170907

Új tagokkal szeretnénk bővíteni kilenc fős kutatócsapatunkat, amely októbertől teljes egészében érdekvédelmi csoporttá alakul. Olyan lelkes mozgássérültek jelentkezését várjuk, akik szívesen szerveznének velünk együtt érdekérvényesítő akciókat és eseményeket.

A csoporthoz való csatlakozás előtt szeretnénk az új tagjainkkal személyesen is találkozni, ezért minden érdeklődőt elhívunk egy ismerkedő beszélgetésre. Ha szívesen lennél a csapatunk tagja, töltsd ki ezt az űrlapot (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjmP_m8bP8-VQbobwCL-bqoRQwLwVa_hTJi-ImUQHuDw6wTg/viewform ), hogy egyeztetni tudjuk a személyes találkozó időpontját. A beszélgetés maximum 1 óráig tart, helyszíne a Premier Kult Café (1085 Budapest, Baross utca 1.).

Az első találkozó, amire minden új tagot szeretettel várunk, 2017. október 3-án 14 órakor lesz az Auróra közösségi házban (1084 Budapest, Auróra utca 11.). Az egész országból várjuk az érdeklődőket, de a vidékről érkezők számára a szállást és az útiköltséget nem áll módunkban megtéríteni.

Tegyünk közösen az önálló lakhatás és az önálló életvitel feltételeinek javításáért!

 

Forrás: onalloanlakni.blog.hu

Friss műsorok

Comments are closed.