péntek, szeptember 21, 2018
Civil Hírügynökség

Ügyvezetői asszisztens és irodavezető álláslehetőség

habitat-logo-170726

Keressük “Irodavezető és Ügyvezetői asszisztens” csapattagunkat! Olyan munkát ajánlunk, amiben központi szereped lesz egy dinamikusan fejlődő szervezetnél, egy kiváló csapatban, amely a lakhatási gondokkal küzdőknek segít.

Pozíció: Ügyvezetői asszisztens és Irodavezető
Szervezet: Habitat for Humanity Magyarország
Közvetlen felettes: Ügyvezető igazgató

Ügyvezetői asszisztens és Irodavezető – pozíció összefoglalása:

Az Ügyvezetői asszisztens és Irodavezető elsődleges feladata, hogy közvetlen adminisztratív támogatást nyújt az ügyvezető számára, valamint irányítja az iroda működését és felügyeli az irodai tevékenységeket. Szorosan együttműködik a Pénzügyi- és Adminisztrációs Igazgatóval, így biztosítva a pénzügyi folyamatok zavartalan működését. Adminisztratív, ügyviteli és koordinációs feladatokat lát el, egyben biztosítja a munkához szükséges rendszerek és eszközök telepítését, működését és az ezekhez való hozzáférést a csapat számára. Az ideális jelölt széles körűen tapasztalt a stratégiai és adminisztratív feladatok kezelésében, rendkívül jól szervezett és rugalmas, valamint lelkesen és proaktívan kezeli az irodai dolgozók és a változatos tevékenység támogatásából fakadó adminisztratív kihívásokat. Akár felügyelet nélkül is hatékonyan működik a munkájából és a dinamikusan változó környezetből adódó különböző szerepkörökben. A munkakör izgalmas lehetőség egy olyan ambiciózus ember számára, akinek fontosak a lakhatási és szociális kérdések, és képesnek tartja magát egy olyan civil szervezet adminisztratív folyamatainak fejlesztésére és támogatására, amely tízezrek életére van hatással Magyarországon.

A Habitat for Humanity egy globális nonprofit lakhatással foglalkozó szervezet, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során képessé tesszük a világ legszegényebb közösségeiben élő embereket is a tisztességes, megfizethető lakhatás krónikus hiányának leküzdésére. 1976 óta több mint 70 országban 9,8 millió embernek segítettünk. Az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban 2015 óta több mint egymillió embert támogattunk.
További részletek a szervezet honlapján: http://habitat.hu/hir/243

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.