vasárnap, május 26, 2019
Civil Hírügynökség

Tudom, hogy én is képes vagyok rá!

palyazat-170201

Pályázati felhívás 18-30 éves nagyothalló fiatalok részére, “Tudom, hogy én is képes vagyok rá! 2018” címmel

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) a Siemens és Signia hallókészülékek gyártójával együttműködésben pályázatot hirdet nagyothalló fiatalok számára.

A pályázat céljai:

1. Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a hallókészüléket viselő, nagyothalló fiatalok ugyanúgy képesek sikeresen helytállni a tanulásban és a munkában, mint az ép hallású társaik. Olyan példaképeket keresünk, akik arcuk és nevük vállalásával a nyilvánosság előtt is bemutatkoznának.

2. Szeretnénk a nyilvánosságot vállaló, ambíciózus pályázók példájával bátorítani azokat a nagyothalló fiatalokat és családtagjaikat, akik aggódnak amiatt, hogy a hallássérülés hátráltathatja őket céljaik elérésében.

3. Szeretnénk támogatni a pályázók egyikének továbbtanulását azáltal, hogy biztosítjuk számára a ma elérhető legmodernebb hallókészülékeket és az opcionális tartozékok egyikét.

A pályázaton 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt, akik felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek vagy szakképzésben (felnőttképzésben) vesznek részt, vagy tervezik, hogy továbbtanulnak.

A pályázat beérkezésének határideje: 2018. május 31.
https://sinosz.hu/
https://www.signia.hu/palyazat2018/

 

Forrás: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

Friss műsorok

Comments are closed.