csütörtök, február 21, 2019
Civil Hírügynökség

Tovább működik a HatásPont tanoda Gyöngyösön

hataspont-170314

A HatásPont tanodát 2016-tól az Együttható Egyesület működteti, az EFOP-3.3.1-15 számú pályázat keretében, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósítanak meg.

Céljuk a programba bevont gyerekek és családjaik felzárkózási esélyeinek javítása, bennük egy a jövőbe bizalommal tekintő szemlélet kialakítása, számukra sikerek és emlékezetes élmények nyújtása. A programba várnak, minden olyan 7-18 év közötti motivált fiatalt, akinek segítségre van szüksége a tanulásban, szeretne részt venni ingyenes szabadidős programokon, és szívesen lenne egy jó közösség tagja.

Elsősorban azoknak a tanulóknak a jelentkezését várják (http://egyutthato.eu/hirek/ismet-lehet-jelentkezni-a-tanodaba) , akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, azonban a tanoda befogadó szemléletű, így szívesen látnak minden olyan gyermeket, akik a tanulásban le vannak maradva vagy más fontos kompetenciákban (pl. önbizalom, együttműködés, figyelem, kitartás stb.) fejlesztésre szorulnak.

A tanoda egy közösségi tér, amelyben az egész család számára szerveznek egész évben programokat, így nagy szerepe van a család jelenlétének, a közös ünnepléseknek, a jó hangulatú kirándulásoknak, színházlátogatásoknak, táborozásoknak.

A tanodában mindemellett a családok időről-időre adományokban részesülnek, így olyan magánszemélyek, és cégek jelentkezését is, akik szívesen támogatnák a tanodába járó családokat tartós élelmiszerekkel, ruházattal, elektronikai eszközökkel, higiéniai cikkekkel stb.

 

Forrás: Együttható Egyesület

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.