vasárnap, június 24, 2018
Civil Hírügynökség

Tour ‘de Rákosrendező

2017-09-14 Esemény, Hírfolyam
kerekparemeles-170913

A Civilzugló Egyesület immár 4. alkalommal rendezi meg a Tour ‘de Rákosrendezőt, a zuglói bringás felvonulást. Célunk, hogy megmutassuk, mennyi kerékpáros van a kerületben és ehhez képest mennyire hiányoznak a kerékpárutak, sávok, hány helyen okoz balesetveszélyt a hiányos, elhanyagolt infrastruktúra.

Útvonalunk: Ond vezér útja – Szentmihályi út, Fogarasi út- Nagy Lajos király útja – zuglói önkormányzat – Thököly út – Hungária körút – Reiter Ferenc utca – Rákosrendező – Erzsébet királyné útja – Városliget

Gyertek el erre a könnyű, mindig jó hangulatú közös bringázásra! A vonulás rendőrök által lezárt, biztosított útvonalon történik és 7 éves kortól már a gyerekek is végig tudják tekerni.

Találkozunk: szeptember 16-án, szombaton, 14:30-kor az Őrs vezér téren a HÉV állomásnál.

Szomorúan-dühösen tapasztaltuk, hogy a MÁV az elmúlt három évben a legkisebb erőfeszítést sem tette, hogy a területén lévő 150 méteres balesetveszélyes út és járdaszakaszt rendbe tegye. Ezért kérjük, hozzatok magatokkal kidurrant belsőket, külsőket, hogy a Rákosrendezői romos MÁV vasútállomást fel tudjuk díszíteni.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.