szerda, július 17, 2019
Civil Hírügynökség

Térítésmentes nyári tábor

taborozok-190514

“A táborozás nagyon drága jószág, de olyan értékekkel gazdagítja a gyerekeket, amik indokolják, hogy minden gyerek számára hozzáférhető legyen, függetlenül családja anyagi helyzetétől.” Közel 80 nehéz családi háttérrel élő hazai és határontúli gyermeknek és fiatalnak kínál térítésmentes részvételi lehetőséget a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti, valamint önismereti és diák mentorképző nyári tábora.

A felső tagozatosoknak szóló táborok tematikája idén az EGYENSÚLY fogalma köré szerveződik. A közösséget összefogó programok mellett a gyerekek érdeklődésük szerint képzőművészeti, dráma, zene-tánc, fizika—kémia és biológia-földrajz műhelyekben az egyéni és közösségi élmények és tudás feldolgozásával, az adott terület egy-egy jeles képviselőjének vezetésével egész hetes projektmunkát folytatnak.

A kamaszok számára szervezett önismereti tábor tematikája: Hogyan legyek önmagam egy közösségben? Az önismereti munkát a közös gondolkodás és a szabad alkotás örömei egészítik ki a táborban.

“Tíz éve várjuk, hogy hívjatok”- válaszoltak a kérdésünkre az egykori táborozóink, akiket azzal a szándékkal hívtunk meg a Diákmentor képző táborunkba, hogy tapasztalataik emlékével és kölcsönös tanulással váljanak a következő évek tábori önkéntes csapatának elkötelezett tagjaivá.
A közösségi tanulást a Messzehangzó Diákakadémia meghívott előadói, szakmájukban elismert és emberileg is példamutató művészek, tudósok színesítik.

További információ: http://messzehangzo.hu/index.php/2019/02/27/palyazati-kiiras-a-2019-es-onismereti-nyari-taborokban-valo-ingyenes-reszvetelre/

 

Forrás: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.