vasárnap, december 9, 2018
Civil Hírügynökség

Tegyünk az iskolai és kibermegfélemlítés ellen

2017-11-08 Hírfolyam, Kampány
megfelemlites-171107

Az iskolai és kibermegfélemlítés fokozódó probléma Magyarországon is. A téma a Megfélemlítés Elleni Program – MEP – 2013 áprilisi indulása óta, egyre inkább előtérbe kerül a sajtóban és szakmai körökben. A MEP célja a megfélemlítés, a kibermegfélemlítés, és a zaklatás témák széleskörű megismertetése és e bántalmazó viselkedési folyamatok megelőzése, megszüntetése.

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány a MEP-et, Magyarország első és egyetlen átfogó megfélemlítés elleni programját, állami támogatás és pályázati források nélkül építette ki és működteti.

FIGYELEMFELHíVÁS!
Annak érdekében, hogy a MEP-et, valamint a felelős digitális állampolgárságot fejlesztő programokat az Alapítvány tovább tudja működtetni, szükséges a társadalom, legfőképp a szülők szimbolikus társadalmi szerepvállalása és a probléma megoldása iránti érdeklődésének kifejezése.

Kérjük a szülőket, pedagógusokat és minden egyéb érintett személyt, hogy érdeklődésüket az óvodai, iskolai és kibermegfélemlítés mentes környezet kialakítása és a felelős digitális állampolgárság fejlesztése iránt a www.megfelemlites.hu/erdeklodes oldalon fejezzék ki.

Kérjük az intézményvezetőket és a szülői közösségek vezetőit, hogy ezt a figyelemfelhívást juttassák el a szülőkhöz. A közleményt az Alapítvány 4 héten keresztül ismétli.

 

Forrás: Felelős Társadalomért Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.