péntek, április 20, 2018
Civil Hírügynökség

Te is szeretnél jó vezető lenni?

2017-04-12 Esemény, Hírfolyam
civilReggeli-161005

„Abban hiszek, hogy a jó vezető folyamatosan tanul és fejleszti magát. És bár vezetési elméleteket el lehet sajátítani és érdemes ezeket ismerni – fontos, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez és saját értékrendjéhez legjobban illő vezetési stílust. A jó vezető az, akit a munkatársai tisztelnek, akiben bíznak, akivel együtt akarnak dolgozni, és akit kedvelni, szeretni is lehet. A jó vezető úgy bánik másokkal, mint ahogyan ő szeretné, hogy mások bánjanak vele.”

Várunk, hogy tarts velünk, hogy együtt dolgozzuk fel az A jó civil vezető témát a Civil Reggeli Programsorozat ötödik alkalmán, április 18-án kedden 8:00-kor.

Szakértőnk:
• Ambrus Noémi – Civil Support
Meghívott Beszélgetőpartnerek:
• Varga Andrea Helena – Mosoly Alapítvány
• Dely Géza – Nem Adom Fel Café

Kerekasztal beszélgetésben közösen interaktívan, az életből hozott gyakorlatban megvalósult példák segítségével járjuk körbe az A jó civil vezető témakörét.
Majd kötetlen ismerkedéssel és közös reggelizéssel teremtünk platformot a szervezetek és a szakemberek találkozására. A képzők minden esetben önkéntes alapon adják tudásukat, Te a reggeli árát fizeted.

Várunk tehát, hogy tarts velünk:
április 18.-án 8:00 és 10:00 között, a MagNet Közösségi Ház – Andrássy út 98 – Belső Udvarában.
A reggeli ára 1.500Ft/fő, az esemény regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tudsz megtenni: https://goo.gl/lMONwE

Nézd meg a facebook eseményt itt: https://www.facebook.com/events/1452338908111856/

Csatlakozz hozzánk!

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.