hétfő, július 23, 2018
Civil Hírügynökség

Támogatható partnereket keres az E.ON

eon-161222

Az E.ON Hungária vállalatcsoport – lehetőségeihez mérten – évről-évre felvállalja a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet támogatójának szerepét. A vállalat szigorú elvek és szabályok mentén dönt a támogatásokról és a szponzorációs együttműködésekről, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségek alakítottak ki.

A vállalat az együttműködéseket tekintve – többek között a jelen gazdasági helyzet szabta keretek miatt – előnyben részesíti a hosszú távú, több éve sikeresen működő partnerségeket, emellett azonban időről-időre lehetőség nyújt néhány újabb partnerség elindítására, így az E.ON ezúttal is várja azon pályázók jelentkezését, akik az alábbi témákban szeretnének programot megvalósítani és ehhez támogatói partnert keresnek:

– Jövő generációja – táborok, készségfejlesztő foglalkozások, előkészítők, hátrányos helyzetű csoportok bevonása, esélyegyenlőség segítése
– Energiához való hozzájutás, klímaváltozás – környezettudatos szemlélet erősítése, terjesztése, edukációs programok
– Közösségi kultúra
– Tömegsport

Minden a szponzor@eon.hu e-mail címre benyújtott pályázat feldolgozásra kerül, és az E.ON CR stratégájában megfogalmazott szempontok alapján döntés születik arról, hogy a pályázatot továbbítja-e az E.ON csoport a külső bírálói szakértői fórumnak – ezt a szerepet a Magyar Adományozói Forum látja el.

Szakértőik felveszik a kapcsolatot a pályázókkal és egy adatlap kitöltésére kérik őket. A határidőre visszaküldött adatlapok információi alapján készítik elő az úgynevezett javaslati listájukat, amelyből az E.ON vezetőiből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatni kívánt kezdeményezéseket, civil szervezeteket.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. október 10.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a beadási határidőt követően 5-6 hét szükséges a pályázatok elbírálásához és a támogatandó projektek kiválasztásához! Ezért olyan témákkal pályázzanak, amelyek megvalósulása a fenti pályázati időszakot követően lesz esedékes!

További információk a pályázati lehetőségről:
https://www.eon-hungaria.com/szerepvallalas/szponzoracio

Várjuk jelentkezésüket és sok sikert kívánunk a pályázati programjuk megvalósításához!

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.