szombat, február 23, 2019
Civil Hírügynökség

Támogatás táborozáshoz alacsony jövedelmű családoknak

2015-06-04 Hírfolyam, Pályázat

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány pályázatot hirdet nyári gyermek- és ifjúsági táborozás támogatására 2015-ben.

 

 

 

A pályázat célja, hogy támogatások nyújtásával elérhetővé váljon az alacsony jövedelmű, illetve nehéz helyzetbe került családok részére is a gyermekek és fiatalok nyári táborozása. Pályázatot nyújthatnak be magánszemélyek, valamint azok a szervezetek, iskolák, akik gyermekekkel, ifjúsággal foglalkoznak.

A pályázaton a táborok részvételi díjához, illetve az utazási költségekhez lehet támogatást nyerni, melynek mértéke 30%, 60% vagy 90% is lehet.

Az Alapítvány a támogatás megállapításánál figyelembe veszi, hogy van-e a háztartásban ápolásra szoruló személy, a szülőknek van-e rendszeres munkája, a szülő egyedül neveli-e gyermekét, illetve mennyi a háztartásban élők egy főre eső jövedelme.

Pályázni már lehet, egészen a honlapon feltüntetett táborok megkezdéséig.

A Szívvel-Lélekkel Alapítvány, amely évente 300 gyermek, fiatal nyári és évközi táborozását támogatja, és további 3000 fiatalt ér el iskolákban, helyi közösségekben szervezett programjaival. Az Alapítvány célja, hogy önkénteseik segítségével olyan rendezvényeket és táborokat szervezzenek, amelyek programjaikkal és egy biztos, megtartó közösség megteremtésével hozzájárulnak a gyermekek és fiatalok lelki és szellemi fejlődéséhez.

Bővebb információ a www.szivvellelekkelalapitvany.hu honlapon található.

 

Forrás: MTI-OS

Friss műsorok

Comments are closed.