szombat, május 27, 2017
Civil Hírügynökség

Szombaton tartják Veszprémben a Civil Napot

2017-05-19 Esemény, Hírfolyam
veszprCivNap-170517

Egész napos programsorozattal jelentkeznek a város civil szervezetei, amelyek a Kossuth utcán gyűlnek össze, az immáron tizenegyedik alkalommal életre hívott Civilek Napján.

Az esemény sajtótájékoztatóján Heiter Sándor, a Veszprémi Civil Kerekasztal elnöke ismertette a kezdeményezés célját. – A helyi egyesületek kitelepülésein a veszprémi polgároknak lehetősége nyílik arra, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek a településen működő civil szerveződésekkel, amelyek egymást is jobban megismerhetik a Civil Napon – húzta alá.

Május 20-án, szombaton huszonkét helyi civil egyesület állít standot a rendezvény helyszínéül szolgáló Kossuth utcán – tudtuk meg a kerekasztal első emberétől. Az esemény valamivel 8 óra után a halfőző versennyel rajtol, 10 órától pedig a veszprémi civil szervezetek várják az érdeklődő veszprémieket.

A hivatalos megnyitót 14 órakor tartják, ezt követően adják át a Pro Civitate díjat, s a halfőző verseny eredményhirdetésére is ekkor kerül sor. A kulturális programok 14.30-kor kezdődnek: fúvószenekar, tánccsoportok, énekes produkciók mellett versmondás szerepel az idei kínálatban. A kicsiknek játszóházzal kedveskednek a szervezők, továbbá a rendőrség is bemutatóval készül az rendezvényre.

 

Forrás: vehir.hu

Friss műsorok

Comments are closed.