szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Szólj bele! – 8. Civil Csoport Hétvége

2019-01-21 Esemény, Hírfolyam
civilCsoportHetv-190118

A CCH biztonságos gyakorlóterep, ahol a résztvevők csoportfoglalkozások során, különböző csoportok tagjaként a mindennapi élethelyzetekhez hasonló szituációkban próbálhatják ki magukat. A CCH minitársadalmán belül ugyanazokra a kérdésekre KERESSÜK KÖZÖSEN A VÁLASZT, amelyekkel naponta szembesülünk a társadalom, munkahely, család tagjaként.

Mitől tartozom egy csoporthoz? Mi választ el egy másik csoport tagjaitól? Meghallom-e, amit mások mondanak, és ők meghallják-e, amit én mondok?

A legnagyobb különbség a valódi élethelyzetekhez képest az, hogy itt van idő megállni és végiggondolni egy-egy szituációt. Sőt, ez a kurzus lényegi eleme: lehet kérdezni és visszakérdezni, közösen értelmezni. Ezért tart három napig a rendezvény: hogy ne csak átélni, de elemezni is tudjuk a csoportokban zajló interakciókat, dinamikákat. A résztvevők reakcióikkal kapcsolatban azonnali, közvetlen visszajelzést adhatnak és kaphatnak, ezáltal jobban megértik, melyek azok az eltérő szempontok, amelyek a másikat mozgatják.

Kedvezményes jelentkezési határidő: február 18. hétfő
Végső jelentkezési határidő: március 18. hétfő

A jelentkezési lap itt található:
https://docs.google.com/forms/d/13T4QmjOC7BgchI_bBvSaN8eihoJX7uD0dxPGeIOy6Pg/edit

Időpont: Ápr. 5., 10:00 – ápr. 7., 16:00
Helyszín: Siófok, Hotel Magistern Konferencia és Wellnesshotel

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

Comments are closed.