szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

Szerető otthonra vágyik Papucs

Kutya-papucs_180207

Papucs, a keverék kutyus, az év elején került a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete gondozásába. Valaki Szatymaz határában tehette ki, ott egy állatbarát hölgyhöz szökött be az udvarra, ahol már volt egy másik kutyus. Két éjszakát tölthetett ott, majd Szegedre került ideiglenes befogadóhoz, ahol szintén csak pár napig maradhatott.

Ezután úgy tűnt, sikerült neki otthont találni, Öttömösre került egy tanyára, ahol abban bíztak az egyesület önkéntesei, hogy jó helye lesz. Kiderült, hogy nem így lett. Sajnos pár hét múlva telefonon hívták a szervezetet, hogy a kutyus a falu határában bóklászik. A nyakában lévő biléta alapján kapta a jelzést az egyesület. Ismét bebizonyosodott, hogy nagyon nehéz meghozni egy örökbe adási döntést, hiszen látszólag minden rendben volt.

Papucs egy fiatal, bő fél év körüli, rendkívül okos és intelligens fiú kutyus. Az ide-oda költözés picit megviselte, így szeretne egy olyan családra lelni, ahol tényleg szeretik őt, vigyáznak rá és örök hűséget fogadnak vele. Ajánljuk családok mellé, mert a gyerekeket is kedveli, valamint a cicákkal is jól kijön. Jelenlegi ideiglenes befogadójánál egy tálból eszik a cicával.

A kutyust örökbe fogadni szerződéssel, előzetes helyszíni szemle után, valamint ivartalanítási kötelezettséggel lehet. Aki szeretné, hogy Papucs a hű társa legyen, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületénél érdeklődhet a 30/554-8466-os vagy a 20/980-2042-es telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.