szerda, december 19, 2018
Civil Hírügynökség

Szeretnél te is külföldi ösztöndíjas lenni?

Trendhim-180306

Érdekel a divat, marketing, kereskedelem, menedzsment, sales vagy esetleg a hatalmas léptekkel fejlődő informatika világa? Ha a válasz igen, akkor ez a lehetőség neked szól!

Miről szól az ösztöndíj? Ahhoz, hogy részt vehess az ösztöndíj programban tanulmányaidnak vagy kutatásaidnak az e-kereskedelemhez kell kapcsolódnia.

Ki jelentkezhet? Bárki jelentkezhet, nem számít, hogy mennyi idős vagy vagy, hogy honnan származol. Az egyetlen kritérium az, hogy az előbb felsorolt területekhez kapcsolódjon tanulmányod.

Mire lehet felhasználni az ösztöndíjat? A megnyert összeget utazástól kezdve egészen tanulmányok finanszírozásáig bármire fel lehet használni, azonban a nyertes diáknak egy rövid beszámolót kell írnia,hogy az ösztöndíj hogyan segítette álmai megvalósításában.

Hogyan tudsz jelentkezni? Jelentkezéskor írd meg pontosan a teljes neved, telefonszámod és lakcímed is ezen felül,hogy az ösztöndíjat milyen célból vennéd igénybe és mennyi pénzre lenne szükséged céljaid megvalósításához. A jelentkezésed küldd el a csr@trendhim.com e-mail címre 2018. november 1.-ig.

További hasznos információkat ezen az oldalon találhattok: https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-scholarship

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.