szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Szandi hercegnővel indult

MutassJoPeldat-190612

Június 8-án került megrendezésre a Mutass jó példát! országos gyerekpályázat ünnepélyes díjátadója.

A szervező Virágozz és Prosperálj Alapítvány, a nemzetközi Az út a boldogsághoz kampány keretén belül közel 1000 gyerek, pedagógus, szülő részvételével ismerte el a jobbnál jobb pályamunkákat, melyekben a gyerekek óvodás kortól egészen a gimnáziumi korosztályig egyéniben és csoportos kategóriákban mutatták be mi mindenben lehet, tudnak jó példát mutatni a természetvédelemtől elkezdve társaik tanulásban való segítéséig.

A díjátadó Szandi Hercegnő sodró ritmusú gyermek programjával indult, ahol kicsik és nagyok önfeledten énekeltek, táncoltak.
Az esemény fénypontja a pályázók elismerése, a díjak átadása volt. Köszönhetően a program nem kis létszámú támogatójának, minden gyermek ajándékkal, és ami ennél is fontosabb büszkeséggel térhetett haza, hiszen alkotásáért a többiek elismerését is megkapta.

A gyerekpályázat Az út a boldogsághoz Magyarország program keretében idén már 6. alkalommal került megrendezésre, minden évben más értéket tűzve zászlajára, melyet kicsinyek és nagyok rajzaikban, festményeikben, de akár valamilyen tevékenységben is megmutathatnak, életre kelthetnek.
Az idei pályázatra több, mint 600 csoportos és egyéni pályamunka érkezett be megmozgatva családokat, óvodákat, iskolákat a határon túl is, hiszen pályamunkák Erdélyből is érkeztek.

A sikeres program sorozat nem áll meg, jövőre is folytatódik.

Képek: http://azutaboldogsaghoz.hu/mutass-jo-peldat-dijatado-2019

 

Forrás: Virágozz és Prosperálj Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.