vasárnap, május 26, 2019
Civil Hírügynökség

Szabadulás a nyomasztó kapcsolatokból

2018-10-10 Esemény, Hírfolyam
Parkapcsolat-181009

Párkapcsolati gondjai vannak? Nem értékeli eléggé a társa? Kommunikációs zsákutcába kerül időről-időre nemcsak a párjával, de a barátaival, kollégákkal is? Ha változtatni szeretne és sikeresebben kommunikálni, érdekérvényesítő stratégiákat elsajátítani, akkor szeretettel várjuk a hamarosan induló Párkapcsolat Csoportunkba.

Az Óbudai Családi Tanácsadó október közepétől csoportot indít azon nők és férfiak számára, akik elnyomva, csapdában érzik magukat párkapcsolatukban vagy egyéb családi, baráti, netán munkahelyi kapcsolatukban, ám mindeddig, többszöri próbálkozásiak ellenére sem sikerült elérniük, hogy a másik fél teljesítse kérésüket, vagy értékelje áldozatkész hozzáállásukat.

A csoport rendszeres látogatása és nehézségeik kölcsönös megosztása révén újfajta érdekérvényesítő módszerekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők, melyek a számukra tartós előnyöket hozó döntésekhez segíthetik őket kapcsolataik jelenét és jövőjét illetően.

A csoportokat heti rendszerességgel szerdánként 13.30-15.00 óráig, 3-10 fő részvételével tartjuk védett, bizalmat és biztonságot adó környezetben, tapasztalt szakember vezetésével. Az első alkalmat 2018. október 26 -re tervezzük. A részvétel ingyenes!

Az alkalmakat tarja: Pincz Adrienn, mentálhigiénés tanácsadó.

A foglalkozások nyitottak, indulás után is lehet jelentkezni, de előzetes jelentkezés szükséges – az első alkalmat tekintve október 15-ig– a 0612501964-es telefonszámon, vagy a pincz.adrienn@kszki.obuda.hu e-mal címre.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze családgondozójának, vagy a fent említett elérhetőségek egyikén.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.