vasárnap, május 26, 2019
Civil Hírügynökség

Stresszkezelő – Életerő Csoport

stressz-181009

Összecsapnak a feje felett a hullámok? Úgy érzi nem ura saját életének? Kifolynak keze közül napjai? Estére már csak vonszolja magát? Akkor Önnek egy kis életerőre van szüksége! Jöjjön el „Életerő” elnevezésű mentálhigiénés csoportunkba és töltekezzen fel! Szakemberek segítségével hétről-hétre stresszkezelő, problémamegoldó technikákat sajátíthat el ingyenesen.

Október közepétől 10 alkalmas problémamegoldó, stresszkezelő csoport indul az Óbudai Családi Tanácsadóban, heti rendszerességgel, alkalmanként másfél órában. Ha gyakran érzi úgy a hétköznapokban, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok, ám legnagyobb igyekezete ellenére sem képes kézben tartani az eseményeket, és ez egyre több energiáját őrli fel, akkor Önnek is az Életerő csoportban a helye.

A találkozókon megértéssel és humorral közelítjük meg a legtöbbünk számára szorongató érzéseket keltő mindennapi élethelyzeteket, és könnyedén és játékosan gondolkodunk együtt a megoldási lehetőségeken.

Jöjjön, és dobja be a közösbe terheit heti másfél órára, és meglátja, kevesebbel tér majd haza!

A csoportokat keddenként 14.00-15.30-ig tartjuk, 3-10 fő részvételével védett, bizalmat és biztonságot adó környezetben, tapasztalt szakember vezetésével. Az első alkalmat 2018. október 26 –ra tervezzük.

Az ingyenes alkalmakat tarja: Pincz Adrienn, mentálhigiénés tanácsadó.
A foglalkozások nyitottak, indulás után is lehet jelentkezni, de előzetes jelentkezés szükséges – az első alkalmat tekintve október 15-ig – a 0612501964-es telefonszámon, vagy a pincz.adrienn@kszki.obuda.hu e-mal címre.

Részvételi szándékát kérjük jelezze családgondozójának, vagy a fent említett elérhetőségek egyikén.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.