hétfő, december 10, 2018
Civil Hírügynökség
socialMare-160112

A SozialMarie 2018. évi kiírása még 2018. január 23-ig van nyitva: nyújtsa be Ön is társadalmi hatású innovatív projektjét és továbbítsa a hírt barátainak, ismerőseinek! Idén tizennegyedik alkalommal tesszük közzé a SozialMarie Díj felhívását: olyan kitüntetésre érdemes projekteket keresünk, melyek társadalmi kihívásokra keresnek és emelnek át gyakorlatba innovatív megoldásokat.

Pályázati határidő: 2018. január 23.
Pályázati benyújtás online és bővebb információ: www.sozialmarie.org
Díjátadó: 2018. május 1., ORF RadioKulturhaus, Bécs

Mi a SozialMarie?
A SozialMarie a legrégebbi európai társadalmi innovációs díj, amely 2005 óta minden évben 15 kiemelkedő projektet díjaz. A SozialMarie díj időközben nemcsak Ausztriában, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, hanem Szlovéniában, Lengyelországban és Horvátországban is jól ismert. Az első három nyertes 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euró díjazásban részesül, míg további 12 díjazott projektenként 2.000 euró elismerést kap a Díj mellé. Minden jelöltet meghívunk a Díjátadóra, melyet május 1-én tartunk Bécsben ünnepélyes keretek között tartunk.

Kinek szól a pályázat?
A pályázat aktuális társadalmi kérdésekkel foglalkozó projektgazdáknak szól. A részvételi lehetőség nyitott magánszemélyek, informális csoportok, közösségek, civil szervezetek, társadalmi vállalkozások, cégek és állami szervezetek, intézmények számára egyaránt.

Hogyan lehet pályázni?
A pályázatot kizárólag online lehet benyújtani. A www.sozialmarie.org oldalon megtalálható a Pályázati felhívás és a Pályázati adatlap mellett a Pályázati feltételekkel és az Elbírálással kapcsolatos minden lényeges információ.További kérdések esetén ajánljuk a GYIK áttekintését.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.