Sikeres kampányok és szövetségek - Civil Hírügynökség
kedd, augusztus 21, 2018
Civil Hírügynökség

Sikeres kampányok és szövetségek

kampany-160702

Itt a lehetőség, hogy bemutasd a kampányodat vagy az érdekvédelmi szövetségedet! A Város Mindenkié csoport és a Közélet Iskolája idén is megrendezi – immár az ötödik – közösségi nyári egyetemét. Az idei témánk: sikeres kampányok és szövetségek.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1693657780888552/

A rendezvényen lehetőséget biztosítunk civil szervezetek, állampolgári kezdeményezések és mozgalmak számára, hogy bemutassák egy sikerrel működő kampányukat vagy egy olyan együttműködésüket más szervezetekkel, ami példaként szolgálhat mások számára. Hiszünk abban, hogy Magyarországon is rengeteg sikeres állampolgári kezdeményezés működik, csak ezek híre nem feltétlenül jut el a nagyközönséghez. Az idei nyári egyetemünk ezen a helyzeten szeretne változtatni. A jó példák nemcsak inspirációként szolgálhatnak mások számára, hanem hasznos eszközöket és értékes tudást is adhatnak – a nyári egyetem célja, hogy elindulhasson ez a tapasztalatmegosztás.

A programba bekerülő kampányok/szövetségek bemutatására egyenként 90 perc fog rendelkezésre állni. Ennek formáját szabadon megválaszthatják a bemutatkozó szervezetek, de mindenkit biztatunk arra, hogy a nyári egyetem többi résztvevőjét aktívan bevonó formát válasszon.

Esemény időpontja: 2016. augusztus 6-7.
Jelentkezési határidő: 2016. július 15.
Helyszín: Budapest, 8. kerület, Szentkirályi utca 22-24. (Tégy az Emberért Központ)

Vidékről érkező szervezetek tagjai számára tudunk utazási támogatást adni, és a rendezvény mindkét napján meleg ebédet biztosítunk a résztvevőknek.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet 2016. július 15-ig a kozeletiskolaja@gmail.com címen.

Forrás: kozeletiskolaja.hu

Friss műsorok

Comments are closed.