vasárnap, augusztus 25, 2019
Civil Hírügynökség

Senior Change Leader-t keres az Ashoka Közép-Kelet-Európa csapata

Gondoltál rá valaha, hogyan tudnál többet tenni? Ha Te is szeretnél változáshozó lenni, csatlakozz az Ashoka csapatához, mint Senior Change Leader!

Az Ashoka olyan embereket keres, akik a tehetségüket és idejüket a világ legégetőbb problémáinak megoldásába szeretnék fektetni. “Ha úgy gondolod, Közép-Kelet-Európa jövője attól is függ, hogyan tudjuk a kezdeményezőkészség, a megoldásfókusz és az innováció értékeit követendő példává tenni különböző generációk és társadalmi csoportok között, jelentkezz Senior Change Leader pozíciónkra.

Csapatunk tagjaként bekapcsolódhatsz vezető társadalmi vállalkozók Ashoka Taggá választásának folyamatába, valamint régiós szinten leszel felelős új, innovatív partnerkapcsolatok kialakításáért az üzleti szférával és más intézményekkel. Az Ashoka Tagjainak szakmai támogatásával hozzájárulhatsz majd társadalmi hatásuk növeléséhez és ötletük széleskörű terjesztéséhez. Különböző hálózatok és szektorok összekapcsolásával Te is aktív formálója leszel a CEE régió társadalmi innovációs csomópontosodásának.

A pozíció betöltéséhez elvárt 10+ széleskörű intrapreneur/entrepreneur szakmai tapasztalat, mester fokozatú diploma, és kiváló folyékony angol nyelvtudás.

Kérjük küldd el önéletrajzod és motivációs leveled Demeter Zsazsának (zsdemeter@ashoka.org), melyben térj ki arra is, miért tartod magad alkalmasnak a pozícióra, és hogyan képzeled el felelősségi köreid sikeres megvalósítását az Ashokánál.”

Jelentkezési határidő november 15.

Az állásról bővebben itt olvashat.

Forrás: hungary.ashoka.org

Friss műsorok

Comments are closed.