csütörtök, július 19, 2018
Civil Hírügynökség

Rövidfilm pályázat: GRAVITÁCIÓ

palyazat-170704

A GRAVITÁCIÓ témakörében hirdet pályázatot a szolnoki Tisza Mozi Kft. és a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa maximum öt perc hosszúságú rövidfilmek elkészítésére.

A pályázat nyitott, rajta hivatásos és nem-hivatásos filmkészítők, stúdiók és magánszemélyek vehetnek részt, bármilyen műfajú, fikciós, nonfikciós vagy animációs filmtervvel.

A pályázatra a fent megadott témakörhöz kapcsolódó rövid, maximum 3 ezer karakter terjedelmű szinopszist és megvalósítási tervet várnak a szervezők, legkésőbb 2017. augusztus 1-ig az istvan.demeter@tiszamozi.hu email címre.

A filmterveket szakemberekből álló zsűri bírálja el. Az első helyezett 400.000 HUF-ot, a második és harmadik helyezett 300.000-300.000 HUF-ot kap filmterve megvalósítására. A filmeket a 2017. október 12 -15 között megrendezésre kerülő Nemzetközi Tudományos Filmfesztiválon mutatják be Szolnokon.

Elsősorban fiatal alkotók jelentkezését várjuk, a pályázattal őket szeretnénk megszólítani, a feldolgozás, megközelítés módját pedig egyáltalán nem szeretnénk meghatározni – mondta Demeter István fesztiváligazgató.

 

Forrás: ots.mti.hu

Friss műsorok

Comments are closed.