csütörtök, augusztus 22, 2019
Civil Hírügynökség

Rengeteg Nemnövekedés Fesztivál

2019-06-13 Esemény, Hírfolyam
nemnovekedesFeszt-190612

2016-ban Budapest adott otthont az 5. Nemzetközi Nemnövekedés Konferenciának. A tudományos konferenciával párhuzamosan a város különböző helyszínein megrendezésre került egy nyílt fesztivál is, a Budapesti Nemnövekedés Hét. Emellett, tavaly ősszel megnyitotta kapuit egy új alternatív hely Szentendrén: a Dömörkapu Rengeteg. Közösen elhatároztuk, hogy megrendezzük a Rengeteg Nemnövekedés Fesztivált.

Rengeteg Nemnövekedés Fesztivál / Degrowth Festival (Június 22-23)

Csatlakozz hozzánk két napra a vadonban helyi termelőkkel, étellel, itallal, tánccal, jógával, filmekkel, színházzal, beszélgetésekkel, könyvekkel, workshopokkal és foglalkozásokkal gyerekeknek, mind mind a konvivialitás és a Nemnövekedés jegyében.

Programok / Programmes : https://www.facebook.com/events/264383791107290/

Praktikus információk (For English see below):
Feljutás a Rengetegbe:
https://www.facebook.com/pg/domorkapurengeteg/about/?ref=page_internal

Alvás, szállás: Hozzatok magatokkal sátrat amit felverhettek akár a fesztivál területén de a közelben található a egy csodálatos kőbánya ahol szintén sátrat bonthattok. Ez utóbbi pontos helyszínéről érdeklődjetek a helyszínen a szervezőktől.

Étkezés: Mind a két napon közösségi bográcsozás lesz, egy húsmentes és egy húsos étel készül majd. A zöldségeket a Zsámboki biokertnek köszönhetjük. Akár te is hozhatsz magaddal sütni-főzni való ételt, több bogrács is rendelkezésedre áll, ha főzni szeretnél.

Adomány: A fesztivál mindenki számára ingyenes és nyitott, de örömmel fogadjuk az egész fesztivál ideje alatt az adományokat, hogy támogassuk az önkénteseket és a szervezőket.
Ha bármi kérdésed van, írj a Rengetegnek üzenetet vagy az alábbi email címre: info@cargonomia.hu

Practical information:

How to get there: https://www.facebook.com/pg/domorkapurengeteg/about/?ref=page_internal

Accommodation: Different places will be available for camping (some closer to the festival, some in Kobanya in quieter place). Please bring your tent and warm clothes.

Food: A community lunch will be served on Saturday and Sunday (vegetarian and non-vegetarian) with organic vegetables from Zsamboki Biokert (based on donation).
For dinner feel free to bring your own food to share. Also fire pits and bogracs/cauldrons will be available for you to cook.

Donation: Access to the festival is free but donations are more than welcome to support the volunteers, the organization, food and mostly the performers!
A bar will offer drinks, please consider buying drinks there to support our host.

If you have any question, please feel free to contact us: info@cargonomia.hu

Üdv

A Cargonomia csapata / Team
www.cargonomia.hu
Kövess minket itt
/ Follow us here
Es:
http://www.nemnovekedes.net

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.