szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

A rák ellen az emberért, a holnapért!

Konnyekhelyett2-190410

Könnyek helyett… tarts velünk szűrőprogramunk! A Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére a daganatos betegségeket megelőző szűrések népszerűsítésére áprilisban és májusban öt helyszínes egészségnapot szervezünk.

A programsorozathoz a Nemzeti Népegészségügyi Központ Egészséges Magyarország feliratú szűrőbuszát biztosítja a szájüregi- és bőrrák szűréseinkhez.

A szűrőszombatok szervezésével célunk, hogy minél többen felismerjék a rákbetegség megelőzésének lehetőségeit. A Könnyek helyett… tarts velünk! esemény védnökei polgármesterek, támogatják a megrendezést szakmai partnerek és a média. Kiemelt együttműködő partnereink között van idén a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Kara, az Aszódi Fiúnevelő Intézet, a Vöröskereszt Gyöngyösi Területi képviselete, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat, a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda, a Pécsi Egyetem Orvosi Népegészségtani Intézete. A Dental Press egyszer-használatos fogászati eszközökkel támogatja a szűréseket.

KonnyekHelyett-190410

Aszódon indul a programsorozat, Csepelen, Gyöngyösön, Zuglóban, Pécsen várjuk a lakosságot. A szájüregi- és bőrrákszűrés mellett életmódtanácsokkal, reformétel-kóstolóval várunk minden egészségtudatos életigenlőt. Meghívásunkra Gundel Takács Gábor közvetíti a 11. Rákellenes futás céleseményét Aszódon, míg Csepelen Növényi Norbert hirdeti velünk a rákellenes szűrések fontosságát.

További információk a http://www.rakellen.hu/hu/fooldal és a http://www.eletigenlok.hu/ médiaportálon találhatók.

 

Forrás: A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.