hétfő, december 10, 2018
Civil Hírügynökség

Pénzt vagy életet?

2017-12-21 Esemény, Hírfolyam
telitabor-171218

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) 2018. február 8-11. között Balatongyörökön rendezi meg a KÖSZI Téli berek évindító hétvégét.

A KÖSZI Téli berek mottója 2018-ban: Pénzt vagy életet? Te mire volnál képes pár millió forintért? Vajon a pénz tényleg nem boldogít? “…az jelenti a rangot, hogy mekkora állat az autód…?” És ha igen, akkor mitévők legyünk? Volna kedved velünk ötletelni és gondolkodni erről?

A fiatal felnőttkor buktatóit és örömeit, választásait és megoldásait járjuk körbe a KÖSZI új, 18 éven felülieknek szóló táborában. Ez a hosszú hétvége sok szabadsággal, mellette mégis közös élményekkel és gondolkozással vár, kikapcsol a mindennapokból, és újratölt hittel, energiával, szerető barátokkal. Felnőttként beleszólásod lehet a programokba, mégis gondtalanul játszhatsz és szórakozhatsz velünk, akár egy gyerek!

Ugye számíthatunk Rád? Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: http://koszi.net/ E-mail: koszi@koszi.net

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.