A Péntek Lajos Alapítvány pályázati felhívása - Civil Hírügynökség
szerda, augusztus 15, 2018
Civil Hírügynökség

A Péntek Lajos Alapítvány pályázati felhívása

palyazat-160114

A Péntek Lajos Csökkentlátó Gyermekek Alapítvány, együttműködve az Egyesületünkkel, pályázatot hirdet Magyarországon tanuló, magyar állampolgárságú általános, közép, felsőfokú tanulmányaikat folytató látássérült diákok részére, tanulmányaik végzésével összefüggő eszközök/ segédeszközök beszerzésének, egyéb az iskolai tanulmányokhoz kapcsolódó kiadások támogatása céljából.

A pályázat keretösszege 650.000,- Ft., amely az Alapítvány tőke kamataiból és az SZJA 1%-os támogatási keretéből kerül finanszírozásra.

Az Alapítvány ezzel a pályázattal elsősorban a 18. év alatti azon rászoruló látássérült gyermekeket kívánja támogatni, akik más pályázati lehetőségektől elesnek, az adott körülmények ellenére jó tanulmányi eredményt tudnak felmutatni, társaikkal együttműködő magatartást tanúsítanak.

Pályázni kizárólag a Péntek Lajos Csökkentlátó Gyermekek Alapítványa és a VGYKE által kiadott pályázati űrlap teljes körű és a valóságnak mindenben megfelelő kitöltésével, illetve a kitöltött űrlap és a mellékletek, valamint a bemutatkozó levél határidőben történő benyújtásával lehet.

A pályázati adatlap innen tölthető le: https://goo.gl/rqJ4yq

A pályázatok benyújtási határideje 2017. november 10. péntek.
A pályázatok benyújthatók postai úton a VGYKE postacímére: 1380. Budapest, Pf. 1075. illetve személyesen a VGYKE központi ügyfélszolgálatán és kistérségi irodáiban.

További részletek itt: http://www.vgyke.com/hirdetmeny/a-pentek-lajos-alapitvany-palyazati-felhivasa/

 

Forrás: Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete

Friss műsorok

Comments are closed.