hétfő, február 18, 2019
Civil Hírügynökség

Párterápiás esetek – “A változás állandósága”

2018-07-09 Esemény, Hírfolyam
parterapia-180705

Iring Zoltán kiképző család-pszichoterapeuta és Dr. Hammer Zsuzsanna kiképző család-pszichoterapeuta páros terápiás munkájának bemutatása a Magyar Családterápiás Egyesület szervezésében.

Viszonylag ritkán kerül sor arra, hogy a család és párterapeuták teljes eseteket mutassanak be az érdeklődők számára. Általában valamilyen elmélet alátámasztásáért, vagy éppen speciális problémák megvilágítása miatt inkább esetrészletek, vagy esetvinyetták jelennek meg a konferenciákon. Ezért gyakran elmarad a terápiás esetek hétköznapi történéseinek bemutatása, hogy milyen buktatókon és sikereken keresztül zajlik ez a munka, hogy milyen apróságnak tűnő, mégis nagy jelentőségű részletek, amelyek befolyásolják a terápiák kimenetelét..

Iring Zoltán és Dr. Hammer Zsuzsanna család- és párterapeuták évek óta együtt vezetnek hosszabb és rövidebb ideig tartó pár-és családterápiákat.

Az összeszokott terapeuta páros esetvezetések részletes ismertetésén keresztül bemutatja, hogyan dolgoznak, hogyan gondolkodnak a folyamatokról, az elakadásokról és a problémákról.

Az első interjútól a terápia befejezéséig egész folyamatokat részleteznek a szakemberek a változások állandóságán keresztül.

Időpont: 2018. szeptember 18. kedd, 9.00-tól 16.00 óráig
Helyszín: Budapest, Lurdy Ház, Konferencia központ I. em. 4 terem (1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14. I. em.)

Részvételi díj: 6.000 Ft (a helyzínen fizetendő)

Jelentkezés elektronikus űrlapon IDE KATTINTVA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJJabkkmO3zOTwywUPPS3–Ahfok-jX3WDDhadVLBUTGNPPg/viewform

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

Comments are closed.