csütörtök, február 21, 2019
Civil Hírügynökség

Pályázatírás haladó képzés

2018-06-21 Esemény, Hírfolyam
onkentea-180326

Kiknek ajánljuk ezt a képzést? Civil szervezetek azon képviselőinek, akik már rendelkeznek valamennyi tapasztalattal civil pályázatok megírásában, lebonyolításában. Különösen azoknak ajánljuk, akik az elmúlt években több-kevesebb sikerrel pályáztak a NEA, vagy más hazai forráselosztó szervezet kiírásain.

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és a pályázáshoz szükséges, már meglévő ismeretek bővítése, elmélyítése, a komplexebb hazai és EU-s pályázatok bemutatása és az ezeken való indulás sikeresebbé tétele, a nagyobb pályázatok saját szervezetre szabása, pályázati megfogalmazások finomhangolása, konkrét pályázati ötlet kidolgozása, esetelemzés, a helyszíni ellenőrzésre való felkészülés és a sikeres beszámoló elkészítése.

Időpont: 2018. 06. 30. (szombat) 8:30–16:30
Helyszín: Budapesti CIC székhelye, B épület, alagsori iskolai előadó (1037 Budapest, Hidegkuti N. u. 8-10.)

Miről lesz szó a képzésen?
A képzésen a tapasztaltabb pályázatíró kollégákkal elemezzük a hazai és nemzetközi forrástérképet a komplexebb pályázatok bemutatása mellett. Foglalkozunk a képzésen a nagyobb hazai és az Európai Uniós pályázatokkal. Bemutatjuk azon hazai és nemzetközi „kikötőket”, amelyeken keresztül elérhetőek a civil pályázatok. Szó esik a pályázatok „szervezetre szabásáról”, azaz miként lehet egy kiírást leginkább a szervezet hasznos tevékenységébe implementálni. Része lesz a képzésnek a pályázati beszámolók elkészítése, a helyszíni ellenőrzésekre való felkészülés, valamint jó tanácsokat és gyakorlati tapasztalatokatosztunk meg a sikeres beszámolókészítés fortélyaival kapcsolatban. Szó esik a pályázati megfogalmazások finomhangolásáról, egy-egy pályázati ötlet kidolgozásáról, és lehetőséghez mérten esetelemzésekkel is foglalkozunk, amelyeket a résztvevő civil szervezetek tapasztaltak meg pályázati programjaik során.

Mivel nem foglalkozunk a képzésen?
Nem foglalkozunk a pályázati rendszerek (EPER, online kitöltő programok) használatával, valamint a hazai pályázati forráselosztó szervezetekkel. Nem lesz szó a pályázati fogalmak értelmezéséről, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek részletes bemutatásáról, valamint pályázati projektmenedzsmenttel sem foglalkozunk.
bővebben: szazadveg.hu

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.