hétfő, július 16, 2018
Civil Hírügynökség

Pályázat szakmai látogatások támogatására

egt-logo1-170712

2017-ben legkésőbb július 24-én nyújthatók be pályázatok az EGT Alap Ösztöndíj program Szakmai látogatások pályázati akciójában.

A július 24-ig beérkező pályázatokat is legkésőbb 2017. október 31-ig meg kell valósítani. A résztvevők kapcsolatot építhetnek, illetve meglévő kapcsolatot ápolhatnak Norvégia, Izland és Liechtenstein releváns intézményeivel, a pályázati felhívásban meghatározott célok elérése érdekében.

Egy mobilitásban maximum 5 fő vehet részt és ugyanazon intézmény egy határidőre maximum 5 pályázatot nyújthat be. Az elnyerhető támogatás mértéke 1000 euró/fő/látogatás. A felhívásokat magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékletekkel együtt a www.tka.hu (http://tka.hu/ ) és www.norvegalap.hu (http://www.norvegalap.hu/?page_id=2316&lang=hu ) oldalakon.

Tájékoztatjuk tisztelt pályázóinkat, hogy a pályázati felhívás (http://tka.hu/docs/palyazatok/m1_palyazati_felhivas_2016_jav2.pdf ) a Nemzeti Kapcsolattartó jóváhagyását követően 2017. február 7-én módosult, melynek értelmében nyertes pályázóinknak a tervezett mobilitásokat legkésőbb 2017. október 31-ig szükséges megvalósítani.

A program forrásait az EGT Finanszírozási Mechanizmus, és Magyarország központi költségvetése biztosítja. Az Ösztöndíj program teljes időtartama alatt 349 399 euró használható fel ebben a pályázati akcióban. Amennyiben további források válnak elérhetővé – pl. átcsoportosítás egyéb pályázati akciók keretéből, úgy ez az összeg változhat.

A pályázatot – regisztrációt követően – magyar vagy angol nyelven lehet benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy a pályázati anyag két részből áll: a határidőig véglegesíteni kell az online pályázatot és postára kell adni az aláírt nyilatkozatot is. A pályázati határidőnél későbbi postabélyegzővel beküldött nyilatkozatokat nem tudjuk figyelembe venni! Hiánypótlásra nincs mód.

Bővebben: http://tka.hu/hir/7277/most-erdemes-palyazni-szakmai-latogatasokra-az-egt-alap-osztondij-program-kereteben

 

Forrás: tka,hu

Friss műsorok

Comments are closed.