szombat, május 27, 2017
Civil Hírügynökség

Pályázat nagyothalló fiatalok számára

hallokeszulek-170512

Pályázati felhívás 18-30 éves nagyothalló fiatalok részére, “Tudom, hogy én is képes vagyok rá! 2017” címmel.

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) a Siemens és Signia hallókészülékek gyártójával együttműködésben pályázatot hirdet nagyothalló fiatalok számára.

A pályázat céljai:

1. Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a hallókészüléket viselő, nagyothalló fiatalok ugyanúgy képesek sikeresen helytállni a tanulásban és a munkában, mint az ép hallású társaik. Olyan példaképeket keresünk, akik arcuk és nevük vállalásával a nyilvánosság előtt is bemutatkoznának.

2. Szeretnénk a nyilvánosságot vállaló, ambíciózus pályázók példájával bátorítani azokat a nagyothalló fiatalokat és családtagjaikat, akik aggódnak amiatt, hogy a hallássérülés hátráltathatja őket céljaik elérésében.

3. Szeretnénk támogatni a pályázók egyikének továbbtanulását azáltal, hogy biztosítjuk számára a ma elérhető legmodernebb hallókészülékeket és az opcionális tartozékok egyikét.

A pályázaton 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt, akik felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek vagy szakképzésben (felnőttképzésben) vesznek részt, vagy tervezik, hogy továbbtanulnak.

A pályázat beérkezésének határideje: 2017. június 15.

A tájékoztatás nem teljes körű. További információk:
e-mail: igazgato@sinosz.hu
http://sinosz.hu/nagyothallo-fiatalok-figyelem/
https://www.signia.hu/palyazat2017/

 

Forrás: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

Friss műsorok

Comments are closed.