csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség

Pályázat közösségszervezők részére

palyazat-170201

Az Ökotárs Alapítvány pályázatot hirdet közösségi kezdeményezések támogatására.

Célunk a magyarországi civil társadalom jog- és érdekérvényesítő, illetve mozgósító képességének növelése és a közhivatalok, intézmények és piaci szereplők feletti hatékony állampolgári ellenőrző képességének erősítése.

A program célja, hogy a támogatásban részesülő civil szervezetek vagy helyi csoportok képzéseken való részvétel, mentorálás és konzultáció révén képessé váljanak a közösségszervezés eszköztárának elsajátítására és gyakorlati alkalmazására, és ezzel lakóhelyük életének, állapotának javítására, helyi problémák azonosítására és megoldására.

Pályázatunkon olyan, tízezer főnél kisebb lélekszámú településen (vagy településrészen) aktívan működő civil szervezetek vagy önszerveződő informális csoportok és leendő közösségszervezőik jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a változtatás irányába, és vállalják a kb. 12 hónapos fejlesztési folyamatban való részvételt.

A pályázati felhívás, az adatlap és az egyéb dokumentumok megtekinthetőek és letölthetőek az alábbi linkekre kattintva.

Pályázati felhívás – https://www.okotars.hu/sites/default/files/downloads/koz_szer_vez_program_palyazati_felhivas_2019_vegso.pdf

Pályázati adatlap – https://www.okotars.hu/sites/default/files/downloads/koz_szer_vez_program_palyazati_adatlap_2019_vegso.pdf

Beadási határidő: 2018. december 13.
Bővebb információ: kozossegszervezes@okotars.hu, 06 1/411-3505.

A programban szakmai partnerünk a Civil Kollégium Alapítvány

 

Forrás: okotars.hu

Friss műsorok

Comments are closed.