szerda, július 17, 2019
Civil Hírügynökség

Pályázat a Felső Tisza Minőség Védjegy elnyerésére

dijTermek-190304

Pályázat a Felső – Tisza Völgye Minőségi Védjegy elnyerésére. Kiíró: Falvak Kultúrájáért Alapítvány (Budapest) és a Felső – Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület (Vásárosnamény). Pályázhatnak: önkormányzatok, civilszervezetek, vállalkozók és magánszemélyek.

A pályázat céljai: A helyi termékek és szolgáltatások elismerésével, országos és nemzetközi népszerűsítésével a hátrányos helyzetű térség életminősége fejlődésének, valamint az integrált négyeshatár-menti együttműködés elősegítése.

A védjegy célja: A helyi termékek és szolgáltatások eladhatósági szintjének fokozása, a vállalkozások versenyképessége megőrzése, és innovatív megoldások elismerése. Ezen belül: a megfelelő szakmai alapon, és korlátozott számban adományozott elismeréssel fokozni a minőségi termék és szolgáltatás iránti keresletet; az elismert termékek és szolgáltatások hazai és külföldi bemutatón és vásáron, országos minősítéseken való részvételének elősegítése; a termékek határon

túli elhelyezése lehetőségeinek szélesítése, valamint a szolgáltatások iránt érdeklődő beutazó forgalom emelkedése; a vásárlói bizalom, a tudatos fogyasztói magatartás kialakításának elősegítése.

2019. évben maximum 3 – 3 elismerés kerül átadásra termék és szolgáltatás kategóriában.
A pályázat formája kötetlen.

A pályázat benyújtásának határideje 2019. április 30.

További részletek: http://www.ftvik.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=ftvik&oldalkod=palyazat_2019_6zmV

 

Forrás: Falvak Kultúrájáért Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.