szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Pályázat egyetemistáknak – tréning Portugáliában

palyazat-170201

A Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány pályázatot hirdet ELTE-n tanuló egyetemi hallgatóknak teljes költségtérítéses 4 napos portugáliai tanulmányútra (2019. Szeptember 24-28., Coruche, Portugália)

A tanulmányút célja, hogy a hallgatók példát lássanak arra, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete által meghirdetett Fenntartható Fejlődési Célok elméleti rendszere hogyan ültethető át a gyakorlatba. Továbbá nemzetközi felsőoktatási környezetben megismerhessék, hogy a fenntarthatósági célokat miért és hogyan érdemes a felsőoktatási tananyagokba integrálni.

Kiket keresünk? Olyan hallgatókat, akik szeretnék magukat képezni a társadalmi, gazdasági és környezeti igazságosság területén. Olyanokat, akik élethivatásszerűen szeretnének a humánökológia által felölelt problémakör megoldásáért tenni.

Bármely szakról lehet jelentkezni, de kiemelten felhívjuk a figyelmét a Humánökológia mesterszakon (TÁTK), biológus és környezettudományi szakokon (TTK) tanuló hallgatóknak a pályázat beadására.

Beadási határidő: 2019. július 31. 9:00 óra

Bővebben itt: https://greenfo.hu/programok/palyazat-egyetemistaknak-fenntarthato-fejlodesi-celok-az-elvektol-a-gyakorlat-fele-trening-portugaliaban/

 

Forrás: greenfo.hu

Friss műsorok

Comments are closed.