szombat, május 26, 2018
Civil Hírügynökség

Nyitva hagyták az adománygyűjtő számlát

mediavalogatott-170420

2017 április 8-án Sátoraljaújhelyen, a Városi Sportcsarnokban tartották azt a jótékonysági rendezvényt, amelyet, a február 5-én Alsóbereckinél történt tragikus baleset következtében árván maradt gyerekek és a sérültek megsegítésére szerveztek. A borzalmas balesetben 3 édesanya vesztette életét, így 9 gyermeket érintett a tragédia, közülük 4 teljesen árván maradt,mert korábban édesapjukat is elvesztették.

A sátoraljaújhelyi Fortuna Klub és az áldozatok kollégája Papp Csaba szervezte azt a 4 csapatos labdarúgótornát, amelyre meghívást kapott a Magyar Médiaválogatott is. A körmérkőzéses tornán, a médiaválogatott mellett a „helyi vállalkozók csapata”, a Bodroghalom Öregfiúk és a Prec-Cast Kft. Öregfiúk csapata vett részt. A remek hangulatú rendezvényen kitűnő mérkőzéseket láthatott a kilátogató közönség és olyan kiváló futballisták játékát tekinthette meg, mint Keller József, Szűcs Mihály, Kincses Péter és remek formában védő Nagy Gábor kapust, aki ezer szállal kötődik a zempléni városhoz! A vendégek találkozhattak még Csordás Tibivel (ex-Fiesta) és Vajtó Lajossal, Katus Tamással és média csapat kapitányával, Földesi Jánossal. A rendezvényen részt vett a Prec-Cast Kft. ügyvezető igazgatója Siddi Róbert is. (Ennek a cégnek a munkatársai voltak a baleset áldozatai)

A mérkőzések között és a szünetekben a Holdfény Mazsorett csoport gondoskodott a hangulatról és tombolasorsolást is tartottak. A Sportcsarnok melletti parkban ugráló vár és trambulin várta a gyermekeket, de technikai bemutató is színesítette a programot. A helyi tűzoltóság, a mentők és a rendőrség is egy-egy autóval vonult ki, hogy a gyerekeknek bemutassák munkájukat.

A labdarúgó tornát kitűnő hangulatú borkóstolóval egybekötött vacsora és baráti beszélgetés követte a médiaválogatott és a szervezők részvételével. A jótékonyság, este a Fortuna Klubban folytatódott egy retropartyval, amelynek jegybevételét a tulajdonos a bajba jutott családok megsegítésére ajánlotta fel. A jó hangulatú bulit, amellyel a remek összefogást ünnepelték, Csordás Tibi fellépése indította el, a rajongók nagy örömére.

Az akciót szervezők sikeresnek és eredményesnek tekintik, hiszen jelentős összegű bevétellel tudják támogatni a gyermekeket és a bajba jutott családokat. A jótékonysági itt azonban nem ért véget, hiszen az adománygyűjtő számlát a hónap végéig nyitva hagyják, ezzel segítve a nehéz helyzetben került családokat!

Ezen a számlaszámon lehet segíteni: Azúr Takarék Takarékszövetkezet 54600339-16011157

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.