szombat, június 23, 2018
Civil Hírügynökség

Nyárzuhanással kezdődhet az iskola

2017-08-16 Hírfolyam, Kampány
nyarzuhanas-170815

Ha vásárlásról van szó, az év egyik kiemelt időszaka az iskolakezdés és az azt megelőző tanszervásárlás. A Nyárzuhanás, amely a Neo Interactive és a Mastercard kezdeményezése, olyan egyedi és máshol nem elérhető akciókat nyújt a családoknak, melyekkel jelentősen csökkenthetik a kiadásaikat.

Az eNET kutatása alapján a magyar online kiskereskedők 426 milliárd forint forgalmat bonyolítottak le a tavalyi évben, a legnépszerűbb online vásárlási cikkek között pedig ott találjuk az iskolakezdést is érintő számítástechnikai és ruházati cikkeket. A Karácsony és a Black Friday akciók idején is dinamikusan nő az online vásárlási kedv – mind a vásárlások száma, mind azok értéke harmadával nőtt az előző évhez képest. A Neo Interactive és a Mastercard ezekhez hasonló változást vár az iskolakezdés kapcsán is, ezért is hívták életre a Nyárzuhanás (https://nyarzuhanas.hu/ ) nevű oldalt.

A Nyárzuhanás nagy segítséget jelent az iskolai és egyetemi év előtt, hiszen amellett, hogy az érintettek az oldalon kedvezménnyel vásárolhatják meg a kiszemelt termékeket, bankkártyájukkal gyorsan, egyszerűen és biztonságosan is fizethetnek – mindezt az otthonuk kényelmében. Ráadásul a vásárlást már nem csak online rendezhetik bankkártyával, de a legnagyobb futárcégeknél utánvétes kiszállításnál is.

A Nyárzuhanás olyan kezdeményezés, amely az Internetes Vásárlás Napjához, vagy a Black Friday-hez hasonlóan az online vásárlás előnyeire hívja fel a figyelmet. Az augusztus 14. és 20. között tartó akció is ebbe a sorba illeszkedik bele, de az időzítését a szervezők az iskolakezdéshez igazították, így segítve a családokat abban, hogy gördülékenyen készülhessenek az új tanévre.

“A Mastercard korábbi kutatásaiból azt láttuk, hogy a magyarok elsősorban a kényelem miatt választják az online vásárlást, e mellett pedig fontos szempont számukra az is, hogy sorban állás nélkül jussanak a kívánt termékekhez. Ez különösen fontos az év olyan kiemelt időszakában, mint az iskolakezdés, hiszen rengeteg tanszert kell beszerezni. Szívesen álltunk a Nyárzuhanás kezdeményezés mellé, hiszen a gyors, egyszerű és biztonságos online vásárlással több ideje marad a családoknak arra, hogy a vakáció utolsó pillanatait is kiélvezzék” – mondta Eölyüs Endre a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

 

Forrás: ots.mti.hu

Friss műsorok

Comments are closed.