vasárnap, január 20, 2019
Civil Hírügynökség
LAHA-180517

Nincs annál szebb, mint amikor emberek egy közös jó ügy érdekében fognak össze. Lehet a szívügyük a gyermekétkeztetés, a környezetvédelem vagy akár a sport, az összefogás hihetetlen erőket generál.

A LAHA szívügye, hogy közelebb hozza egymáshoz a támogatókat, adományozni vágyókat a különféle célokért alapult non-profit szervezetekkel. Most egy pályázat segítségével szeretnénk a civilek tevékenységét támogatni. Játékunk során egy laptop és több értékes ajándék csomag talál gazdára, mely reményeink szerint hozzájárul a
nyertesek további sikereihez.

Ha van olyan szervezet, egyesület, alapítvány, aki Ön szerint örülne ennek a lehetőségnek, kérjük továbbítsa számukra felhívásunkat.

A játék során nem csak az első helyezett jár jól, hiszen a kampány bizony minden résztvevőnek lehetőséget ad a bemutatkozásra, segít eljutni a célcsoportjához, és nem utolsó sorban remek reklámlehetőség is, hiszen a versenybe nevező csapatok szívügyük bemutatásával pályáznak és gyűjtenek szavazatokat a különféle közösségi média felületeken.

A játék végén a legtöbb szavazatot gyűjtő csapat egy laptoppal, míg a 2. helyezett: 50 000 Ft értékű ECOWIAN környezetbarát tisztítószer csomaggal, a 3. és 4. helyezett: 2*25 000 Ft értékű Irodaellátó.com ajándék csomaggal gazdagodik.

Nevezés 2018. június 06-ig
Szavazatgyűjtés és szívügy népszerűsítő kampány: 2018. június 7. és 28. között.
Eredményhirdetés: 2018. június 29. péntek

További infomációk:

LAHA Alapítvány honlapja: www.loveallhelpall.org
LAHA Alapítvány Facebook oldal: https://www.facebook.com/LAHAhungary/
Nevezés a játékba: https://1.shortstack.com/nC2Z27

Ha szeretne többet megtudni a rendszerről, esetleg kérdése van, írjon nekünk az info@loveallhelpall.org e-mail címre.

További eredményes működést kívánunk!
Üdvözlettel: A LAHA Alapítvány csapata

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.