vasárnap, augusztus 25, 2019
Civil Hírügynökség

Nemzeti Civil Akadémia 2019

2019-01-16 Esemény, Hírfolyam
civilAkademia-190110

Ezúton szeretnénk meghívni önöket a DUE Médiahálózat által szervezett Nemzeti Civil Akadémia 2019 című programra.

Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Kikhez és milyen módon szóljunk, szólhatunk? Egyáltalán – hogyan kommunikáljunk?

A DUE Médiahálózat kommunikációs képzést tart társadalmi szervezetek számára. Neves újságírók és médiaszakemberek mellett pszichológus, nyelvész és reklámszakember tart előadásokat, illetve gyakorlati foglalkozásokat, hogy a civilek is elsajátíthassák a komolyabb kommunikációs formákat.

A Nemzeti Civil Akadémia négy alkalomból álló képzéssorozata segít a fenti kérdések és még annál is több megválaszolásában. A programon elismert kommunikációs és média szakemberek előadásai, valamint műhelyfoglalkozásai várják a civil szervezetek képviselőit. Többek között Szayly József kommunikációs szakember, dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, Pölcz Ádám nyelvész, az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának tanársegéde, Kiss Gábor a Webter-Media tulajdonosa, a Szeretlek Magyarország! Médiacsoport társtulajdonosa, Dede Éva pszichológus és Kecskeméti Dávid fotográfus is a rendezvény vendége lesz. A résztvevők magas színvonalú kommunikációs kompetenciákat elsajátításával közelebb kerülhetnek civil szervezetük szimpatizánsainak és potenciális támogatóinak hatékony megszólításához.

A Nemzeti Civil Akadémián való részvétel ingyenes viszont regisztráció köteles. Részvételi szándékát jelezze a due@due.hu e-mail címen.

Az előadások időpontja: 2019. január 23. január 30. február 6. február 13.
Helyszín: 1072 Budapest Rákóczi út 38 1/2 14-es csengő

Az programról további részleteket lehet olvasni a DUE Online-on. – https://www.due.hu/hir/2169/ujra-indul-a-nemzeti-civil-akademia

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.