hétfő, március 25, 2019
Civil Hírügynökség

Neked van digitális kompetenciád?

kerdoiv-180125

Szeretnénk a segítségeteket kérni egy rövid (pár perces) kérdőív kitöltésével, amely egy nemzetközi képzési program kifejlesztésében fog támogatni bennünket.

A kérdéseket szándékosan angolul hagytuk, mert maguk a képzések is angol nyelven folynak majd nemzetközi résztvevőkkel Európa különböző országaiban.
Kattints a linkre a kitöltéshez:
https://goo.gl/forms/ozwcICktpe849yxE2

Ahogy sokan tudjátok, a NIOK része egy nagy nemzetközi hálózatnak, a TechSoupnak, amely a CivilTech (https://www.civiltech.hu/ ) programunk alapja, és a képzési programot ezen hálózat európai partnereivel szeretnénk összerakni. A partnerek hozzánk hasonlóan a szoftveradományozási program mellett még sok más digitális kompetenciát, online kommunikációt és adománygyűjtést segítő/fejlesztő szolgáltatást nyújtanak, így rengeteg tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken.

A kérdőívvel kapcsolatos kérdésekkel Szegedi Andrea kolléganőnket tudjátok keresni az a.szegedi@niok.hu címen.

Ha van olyan partnerszervezetetek, akit szintén érdekelhet egy külföldi képzéssorozat a témában, kérjük, osszátok meg velük is a kérdőívet.

Előre is nagyon köszönjük a segítségeteket, és természetesen, nyertes projekt esetén, mindenkit tájékoztatunk a jelentkezési lehetőségről.

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.