csütörtök, április 19, 2018
Civil Hírügynökség

Nagyszabású kutyás expót tartanak Pécsen

2017-04-06 Esemény, Hírfolyam
kutyavilag-170404

Állatvédelmi konferenciát, kiállítást és vásárt rendeznek április végén Pécsen. Sági Szilárd „gasztrokibic”, Beleznay Endre színész, Takáts Eszter énekesnő is itt lesz.

A Kutyavilág Alapítvány tagjai az általános állatvédelmi feladatokon túl célul tűzték ki, hogy a hazai civil szektornak gyakorlati segítséget nyújtanak az önálló, eredményes működéshez. A 360 magyarországi, állatvédelemmel foglalkozó civilszervezet jelentős számban képviselteti is magát.

Tevékenységük egyik fontos eseménye a „Kutyavilág Expó” (Állatvédelmi Konferencia, Kiállítás és Vásár), melyet első alkalommal Pécsett rendeznek április 29-30-án, tematikusan, a társállatok köré csoportosítható kiállítókkal.További témákban a Pécsi Tudományegyetem, a Kaposvári Egyetem, és a budapesti Állatorvostudományi Egyetem neves előadókat delegál a konferenciára a Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság a Földművelésügyi Minisztérium, a Nébih, és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal egy-egy előadással jelentkezik.

Április 29-30-án, a két napos konferencián több, mint 40 előadáson vehetnek részt az érdeklődők az Expo Centerben. A civil szervezetek családi- és gyermekprogramokkal készülnek, neves előadó művészek szórakoztató műsorokkal várják a látogatókat.

Programkínálatuk folyamatosan frissülő Facebook oldalukon is olvasható: https://www.facebook.com/events/966109700201348/?active_tab=discussion

 

Forrás: bama.hu

Friss műsorok

Comments are closed.