vasárnap, június 24, 2018
Civil Hírügynökség

MókaMatek Strand tábor

mokamatek-170726

MókaMatek – matematika a mozgáson keresztül.

Nincsenek feladatok, dolgozatok, elmélet, csak játszunk és jól érezzük magunkat! Kutatási eredmények bizonyítják, hogy az agy matematikai képességeinek fejlődésében kiemelt szerepet játszik a mozgás. A gyerekek játékainkban mozgáson keresztül, a testérzeteken át tudják integrálni az alapvető matematikai fogalmakat, mint például a számok, többszörösök, alakzatok stb. Egy mélyebb, nem kognitív megértésen keresztül segítjük őket, hogy aztán majd jobban menjen a matek.

Strand tábor
Napközis táboraink a Velencei tó gyönyörű zöld partján, Gárdonyban kerülnek megrendezésre. A strand egy rövid autó* vagy vonat** út csupán Budapestről és a gyerekek egész nap játszhatnak a parton és a vízben (a kijelölt gyermek részben, felügyelet mellett.)

*Segítünk a szülőknek a közös autós szállítás megszervezésében.
** Gyermek, felügyelet nélkül 6 éves kor felett utazhat a MÁV vonatokon.

Angol nyelvű tábor
Egyes turnusokat angol nyelven tartunk nemzetközi családok gyerekeivel. Így a magyar gyerekek angol nyelvű környezetben játszhatnak és kommunikálhatnak. Már kezdő angol tudással is lehet regisztrálni ebbe a táborba.

A tábor díja 35.000 Ft / hét, mely tartalmazza a napi 3 étkezést (tízorai, ebéd, uzsonna) és a strandbelépőket. Testvérkedvezmény igénybe vehető.

Időpont: augusztus 7. 9:00 – augusztus 11. 17:00

Helyszín: Sport Beach Harcsa u. 2., Gárdony, 2483
Regisztráció és érdeklődés:
Madarász Tünde
matematika/informatika angol nyelvű szaktanár
+36 30 465 2343
tunde.madarasz@yahoo.com
https://sites.google.com/view/mokamatekstrandtabor/

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.