vasárnap, augusztus 25, 2019
Civil Hírügynökség

Mi a siker titka? – hálózatok a siker szolgálatában

2019-03-14 Esemény, Hírfolyam
CEUsiker-190313

Miért ismeri mindenki Einstein nevét, miközben a relativitás elméletét kevesen értik? Miért lett Miles Davis “Kind of Blue” című albuma a jazz legsikeresebb lemeze, miközben több százezer lemezre senki sem emlékszik? Vajon az egyéni tehetség, vagy a jól összeválogatott csapat a siker titka?

Gyakran tapasztaljuk, hogy a kimagasló teljesítmény és a siker nem feltétlenül jár együtt. Mi múlik rajtunk és mi a körülményeken? Ezen az estén arra keressük a választ, mi a hálózatok szerepe, hogyan segítenek megkülönböztetni a sikert az átlagos teljesítménytől, mit tehetünk a gyakorlatban a sikerért.

Barabási Albert-László, fizikus, hálózatkutató, a CEU és a Harvard oktatója

Vedres Balázs, a CEU docense, a társadalmi hálózatok és a társadalmi változások összefüggéseinek kutatója

Palya Bea, énekes-dalszerző, a Palya Bea Production Kft. tulajdonosa

Időpont: 2019. március 22. 18 óra
Helyszín: Közép-európai Egyetem, Budapest, Nádor u. 15. Auditórium Az esemény nyilvános, a részvétel ingyenes és regisztráció köteles.

Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=E1nE2VN24kuSC72wOGOBhKxSalEnJmtLmfVZpOpvjstURTVJVzUwWUtXUUlWSENCVk1NUk1aRjFGWi4u

Az eseményre való regisztrációval és az azon való részvétellel az érintett hozzájárul ahhoz, hogy képmását és hangját rögzítsük, és azt televíziós adásban, online vagy nyomtatott felületen nyilvánosan felhasználjuk. Az eseménnyel kapcsolatos személyes adatok kezelésről szóló részletes adatvédelmi tájékoztatónk az alábbi linken érhető el: https://goo.gl/KNvKx2

A CEU Határtalan tudás címmel rendezvénysorozatot indít. A CEU professzorai és a velük együttműködő magyar szakemberek, valamint a társadalmi élet szereplői mutatják be az érdeklődő közönség számára a legizgalmasabb tudományos aktualitásokat és azok közvetlen hatását mindennapi életünkre. Tavasszal három olyan téma kerül feldolgozásra, amiben tudósaink világszínvonalú eredményeket értek el: a hálózatok, a kisgyerekkori kognitív fejlődés kutatása és a globális felmelegedés.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.