csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség

Medve matektábor ingyenesen vagy féláron

palyazat-170201

Pályázat ingyenes Matektábori részvételre a Matematika Összeköt Egyesület szervezésében.

A Matematika Összeköt Egyesület célja, hogy pénzügyi helyzetre való tekintet nélkül minél több matematikában tehetséges diák ismerhesse meg a matek derűs oldalát. Ezért létrehozta saját szociális támogatási programját.

A támogatási program célközönsége
Minden 5-12. évfolyamos diák részt vehet a programban, aki megfelel a részletes pályázati kiírás feltételeinek. Olyan diákoknak szánják a támogatást, akik kiemelkedőek matekból, de családjuk nem tudja fedezni matektáboraink díját. Azok pályázhatnak, akiknél a családban az egy főre jutó havi összbevétel (nettó jövedelem + minden egyéb juttatás) nem éri el a 90.000 Ft-ot.

Mit nyújt a támogatási program?
A programba bekerülők ingyenesen vagy jelentős árkedvezménnyel (féláron) vehetnek részt Magyarország legnépszerűbb matektábor-sorozatán, a nyári Medve Matektáborokban. Itt pontosan azok a felejthetetlen élmények várnak majd rájuk, mint az összes többi résztvevőre. Pályázni a 7 napos nyári táborokra lehet.

A jelentkezés menetéről és további információkról az egyesület honlapján (http://medvematek.hu/tamogatas/palyazat-taborozasra ) lehet tájékozódni.

Pályaművek benyújtása: február 28.

 

Forrás: tehetseg.hu

Friss műsorok

Comments are closed.