szerda, május 22, 2019
Civil Hírügynökség

Masszás roadshow Budapesten

2018-10-04 Hírfolyam, Kampány
masszirozas-181003

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületénél 14 gyógy- és nyirokmasszőr dolgozik. Munkájukat Budapesten 5 helyszínen végzik: a Zuglói, Terézvárosi Csobánka téri és a Vörösvári úti Szakrendelőkben, valamint az Uzsoki utcai Kórházban.

Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke: Profi gyógy- és nyirokmasszőreink munkáját és elhivatottságát szeretnénk jobban megismertetni a társadalommal. Ehhez meg kell ismerni őket és egyesületünket, ezért kampányt indítottunk. A Hatoscsatornán látható volt rövid reklámfilmünk a Terézvárosi Szakrendelőben dolgozó masszőrünkkel. Roadshow Csapatunk is kitelepült ide: megszólítottuk az embereket, beszélgettünk velük: felvilágosító jelleggel figyelemfelkeltő módon, tabuk nélkül. A VGYKE szemléletformáló tevékenységének fontos része az érzékenyítő program, ezek nagy részét óvodákban és iskolában végezzük. Azonban az egész társadalomnak szüksége lenne erre a típusú látásmódra.

A közvélemény odafigyelésére van szükség, elfogadóbb társadalmi környezetre. Így válhatnak a látássérültek a társadalom egyenrangú tagjaivá. Így kaphatnak esélyt, hogy tanuljanak, munkához jussanak, így nyerhetik el a társadalom megbecsülését.

Látássérült gyógymasszőreinkkel a Koordinációs Irodán keresztül lehet felvenni a kapcsolatot. Ők kezelik a hívásokkal kapcsolatosan teendőket a +36-70-773-39-88 telefonszámon.

További információ: http://www.vgyke.com/gyogy-es-nyirokmasszazs/

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Forrás: Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE)

Friss műsorok

Comments are closed.