szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

Magyarországi interaktív kiállítás

ecoschool-logo-2-190403

A programot megvalósító szervezetek: Ecocenter Alapítvány (HU) – vezető kedvezményezett Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB) – partner Projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213

Az Eco-school határon átnyúló projekt vége felé közeledve, 2019. április 12-én, pénteken, Kiskunfélegyházán a Platán utcai Általános Iskolában kerül megrendezésre a magyarországi interaktív kiállítás megnyitó, amelyre szeretettel várunk minden vendéget és érdeklődőt. Interaktív kiállítással, játékokkal, diákverseny művekkel, kultúr programokkal, üdítővel és egyéb finomságokkal várjuk az embereket.

A program 13 órakor kezdődik és 15 óráig tart. A Szerb kiállítás megnyitóra pedig április 18-án kerül sor Óbecsén. Itt hirdetjük majd ki a diákverseny nyerteseket és helyezetteket, a díjkiosztó is itt történik meg.

interag-190423

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az Ecocenter Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.